Najcesca pitanja


Kako je radionica Konekcija organizovana?
Radionica ličnog razvoja Konekcija organizovana je tematski, prema oblastima i odnosima na kojima se radi, odnosno prema programu, ali i parcijalno. Koliko traje radionica Konekcija?
Radionica Konekcija traje onoliko koliko polaznik izabere i koje ga Teme zanimaju. 

Ukoliko se izabere Vikend-radionica, onda ona traje 11-18h vikendom. Ukoliko se izabere rad na pojedinačnim odnosimaa - onda traje 2h.

Ko organizuje i drzi?
Organizuje alternativni centar Horikon, a radionicu vodi Manja Grubač, uz asistenciju Alene Vučković.

Kakva je tehnika?
Tehnika je veoma jednostavna i zanimljiva. Radi se zatvorenih očiju i podseća na vodjene meditacije, mada je mnogo dublja i slobodnija.

Da li ću se uklopiti u grupni rad?
Mislim da je grupni rad bogatiji iskustvom, i mnogo bolji za lični razvoj od individualnih terapija. Individualne mogu da se organizuju i rade ako osoba "zapne" u grupnom radu kao dopuna. Takodje, individualni tretmani se rade onda kada osoba ima jasan i konkretan problem ili blokadu.


  Da li radite individualne sesije?
Da.

Čemu doprinose radionice, koji je osnovni cilj?
Osnovni cilj je u krajnjem ishodu: oslobadjanje sopstvenih potencijala i život u skladu sa sopstvenim autetičnim bićem. Podciljevi koji se ostvaruju su samopoštovanje, samopoverenje, samospoznaja koja se ogleda u drugčijem i plodnijem odnosu prema sebi, drugima i životu. Iz toga proizilazi i doživljaj lične moči i odgovornosti za sebe i svoje delovanje. Mnoge predrasude i negativne emocije i životni šabloni se raspadaju a hrabrost se iz tih pukotina pomalja poput "svežeg vetra u ledja" koji nas vodi dalje u neke lepše i blagorodnije situacije.

Da li je radionica i edukacija kao seminar?
Ne. Radionica je organizovana kao rad na sebi.

Po čijem sistemu je nastala radionica?
Po terapijskom i koučing sitemu Transformacije Karmičkih Obrazaca, Tomislava Budaka (www.tomislavbudak.com) adaptiranog prema potrebama rada u grupi. Takodje preuzetii su elementi i drugih koučing sistema poput sistema Filis Kristal, Uli Spring i Ambike Vojters.

Нема коментара:

Постави коментар