Iskustva

Hvala na komentarima.

6 коментара:

 1. Najbrzi i najprirodniji nacin ulaska u podsvest, i kontakt sa potisnutim sadrzajima, koji se na licu mesta odradjuju. Za razliku od mnogo poznatijih tehnika psihoanalize, psihodrame i td., ovaj nacin je da kazem lak i koliko moze da bude, prijatno je iskustvo. Potisnuti elementi se odmah integrisu u svest i konfrontiraju sa toksicnim postojecim unutrasnjim stavovima, cime se oni "razbijaju".
  Preporucujem od srca!
  Milan

  ОдговориИзбриши
 2. U trenutku emocionalne rastrzanosti, zbog porodicnih stvari, znakovi na putu su me doveli putem interneta do Radionice. Vrlo brzo i efikasno su mi sesije Radionice pomogle. U vrlo kratkom vremenskom periodu osecao sam se "otkoceno" i mogao sam da nastavim dalje. Osecao sam na svakoj sesiji puno paznje i ljubavi.
  Hvala Vam i to recima ne mogu da izrazim :)
  Sjajno je bilo!
  Dragon

  ОдговориИзбриши
 3. Sjajna ekipa! Topla atmosfera!
  Dobila sam odgovore na pitanja koje sam dugo postavljala sebi, i to me je oslobodilo i iskristalisalo moje odnose sa bliskim ljudima....emocije su cudo kada ih na zdrav nacin sagledavamo.
  Veliki pozdrav Manji i Aleni:)
  vidimo se u oktobru!
  <3 <3 <3
  Jaca

  ОдговориИзбриши
 4. Radim vrlo odgovoran posao i po prirodi sam vrlo skeptican. Medjutim, kada sam upoznao Manju, moji stavovi su se promenili. Resio sam svoje zavisnosti od autoriteta i poceo da zivim opustenije i spontanije, upustio sam se u emotivnu vezu.
  Svima preporucujem ovu Radionicu, jer su instruktorke veoma odgovorne, upucene i posvecene.
  Svima preporucujem da pomognu sebi i u oslobadjanju sopstvene spontanosti.
  Stv

  ОдговориИзбриши
 5. Hvala ucesnicima.
  Veceras je stvarno bilo magicno.
  Veliki pozdrav <3

  ОдговориИзбриши
 6. Radionica Konekcija je po meni jedini pravi put do svoje sustine.
  Postoje mnogi putevi i nacini koji se namecu raznim teorijama i praksama ali ovaj je jedini pravi jer svaki pojedinac kroz sopstveno emotivno i vizuelno iskustvo ima priliku da menja sve ono sto mu ne prija i sto mu se ne svidja kod sebe, bilo da je u pitanuju emotivna slabost, mehanizam ponasanja i reagovanja, odnos prema drugima ili pak odnos prema samom sebi.
  Mislim da svaki ucesnik na ovoj radionici ima sansu da bude ponovo rodjen u svom zeljenom izdanju, pa se ova radionica jos moze po tome i nazvati i ponovno radjanje ili Renesansa u licnom razvoju

  ОдговориИзбриши