O NamaO nama


Pohadjajući mnoge seminare iz alternative  u zemlji i inostranstvu, neke više uspešne a neke manje, zaokružili smo jedan sistem rada nazvan Radionica Konekcija. Kroz višegodišnju alternativnu praksu rada sa ljudima kroz energo-terapije i psiho-energetske sisteme upoznali smo našu iracionalnu ili emocionalnu prirodu – kao osnovni jezik Duše.

Sistem rada Radionice Konekcija je zasnovan na razvoju i gradjenju uspeha i životnog puta  kako u odnosu sa samim sobom, tako i sa drugima. Drugi čine veliki deo nas i zaslužni su za naš razvoj. Odnosi u kojima je osnovni "gradivni" element emocija može nas veoma efikasno voditi, ne samo kroz "lavirinte" podsvesti, već i do onog što nazivamo Super svešću, Nad svešću ili Višom svešću. Nekadašnje tehnike bazirane na programiranjima i reprogramiranjima podsvesti - mogu biti veoma korisne samo ako u sebe uključuju i lični razvoj a ne samo sticanje bilo kakvih moći - danas moramo priznati su prevazidjene. 

Srećom, škole ličnog razvoja se razvijaju na temeljima starih znanja i praksi, noseći u sebi seme "duha vremena". Radeći sa Energijama, kao energo-terapeuti, shvatamo da energije čine veliki deo onoga što nazivamo "duhom vremena" i da je taj kvalitet vremena od 2011 godine, posebno nakon čuvenog 21.12.2012 g. takav da omogućava ljudima - masovno, lako da uplove u informativno Polje oko nas iz kojeg mogu da crpe veliki broj informacija i uvida. Takodje smo uočili kroz praksu da današnji "kvalitet vremena" nosi u sebi sve više kvaliteta Urana tj viših vibracija svesti, ili kako se to kaže popularno stigla je Era Vodolije.

 Dakle, nekada komplikovani sistemi ličnog razvoja, dugotrajne komplementacije i bogati uvidi koji su iz toga izronili, stoje svakom od nas danas na raspolaganju. Duhovne potrebe i svest o ličnom, a ne samo profesionalnom i socijalnom, razvoju - rastu.  U skladu sa tim Energije Uzdizanja i Svesti omogućavaju svima nama, u šta smo se kroz rad uverili, brži i lakši pristup sopstvenoj Višoj Svesti, kao i ukupno uzdizanje Svesti na više vibracije. Vreme je za Transformaciju.

Tokom Radionica ličnog razvoja koje smo vodili, Kroz Druge do Sebe, Konekcija,i Simbolima do Uspeha, uvideli smo da je sve veći broj ljudi koji nakon samo jedne sesije mogu jednostavno, brzo i veoma jasno stupiti u kontakt sa sopstvenom Višom Svešću, sa najdubljim unutrašnjim Ja. To svi kolektivno možemo zahvaliti "duhu našeg vremena".
Nadamo se iskreno i iz dubine naše Duše da ćemo ovim radionicama obezbediti i preneti  ljudima efikasne i efektivne metode u njihovom sopstvenom daljem razvoju i životnom putu.

Zahvaljujemo se našim mentorima ili učiteljima koji su nas vodili - baš tamo gde je, i kako je trebalo! 
Najveću zahvalnost dugujemo polaznicima naših radionica Konekcija i Kroz Druge Do Sebe, koji su rado prihvatali nove izazove i ukazivali nam poverenje.

Sve najlepše,

Manja Grubač Stefanović
Alena Vučković
 

Radionice vode Manja Stefanović i Alena Vučković.

Manja Stefanović

Živi i radi u Beogradu. Diplomirani je ekonomista, magistar produkcije. Osnivač je Horikon alternativnog centra. Vodi radionice Konekcija, Kroz druge do sebe i Simbolima do Uspeha.

Aktivno se bavi energoterapijama i psiho-energestkim metodama ličnog razvoja i svesti.
Studira Homeopatiju. Njena hobi istraživanja su vezana za simboličke sisteme.
Edukator je energetske škole Scalar Waves. 
Radi u okviru Instituta za psihoenergetska istraživanja iz Beograda.


Alena Vučković

Živi i radi u Beogradu i Beču. Diplomirala Grafički dizajn.

Kroz psihoenergetski rad objedinila je likovnu  umetnost sa umetnošću afirmacije i pokreta.

Bavi se energoterapijama i individualnim koučing sesijama.

Izradjuje energetske slike i unutrašnje portrete.

Višegodisnji je član udruženja Transcedentalne Meditacije.

Нема коментара:

Постави коментар